Toimintaryhmät

Tältä sivulta löydät partion ikäkaudet ja niiden alaiset lippukuntamme toimintaryhmät. Voit vapaasti olla yhteydessä ryhmänjohtajiin ja kysyä lisää. Uudet jäsenet ovat tervetulleita kokeilemaan toimintaa ilmaiseksi ennen liittymispäätöstä.

supeSudenpennut (6-9 vuotiaat)

Sudenpentutoimintaa värittävät leikit, seikkailut ja tarinat. Viikoittaisissa illoissaan sudenpennut oppivat asioita, joita ei tietokonepelejä ahmimalla omaksuta. Sudenpennut tapaavat ikätovereitaan retkillä, leireillä ja partiotaitokilpailuissa.

Sudenpenturyhmä:
Ryhmään otetaan 6-8 vuotiaita lapsia. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17:30-19:00. Ryhmän johtajana toimii Iida Vaarala.

Ilmoittaudu mukaan suoraan Iidalle: 044 522 1975, iida.vaarala@gmail.com.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seikkailijat (10-12 vuotiaat)Seikkailija_hiha_web

Seikkailija taivaltaa tutkimusmatkailijan lailla: niin retkikeittimet, ensiapu, rakentelu kuin solmutkin tulevat tutuiksi.Seikkailija opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon

Liekit:
Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 16:30-18:00. Mukaan ovat tervetulleita lapset yhdeksästä ikävuodesta eteenpäin. Täydennämme ryhmää ympäri vuoden mahdollisuuksien mukaan. Ilmoittautumiset etukäteen.
Ryhmää johtaa Joakim Kärkäs, 0458811990, joakimkarkas@gmail.com

Vauhtimursut:
Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 18:00-19:30. Mukaan ovat tervetulleita lapset yhdeksästä ikävuodesta eteenpäin. Täydennämme ryhmää ympäri vuoden mahdollisuuksien mukaan. Ilmoittautumiset etukäteen.
Ryhmää johtaa Joakim Kärkäs, 0458811990, joakimkarkas@gmail.com


Aloitusmerkki_tarpojaTarpojat (13-15 vuotiaat)

Tarpojien ohjelmassa korostuu yhdessä toimiminen ja kavereiden kanssa koetut elämykset. Tarpojien teemat ovat leiri, luovuus, selviytyminen ja yhteiskunta.


Samoajat (15-18 vuotiaat)samoaja_pof_symbolit_64px-1

Samoajaohjelma koostuu erimittaisista aktiviteeteista. Aktiviteeteissa samoajat tutustuvat oppivat johtajuutta, ryhmätyöskentelyn taitoja sekä laajentavat näköpiiriään lippukunnan ulkopuolelle.


Muu partiotoiminta

Partiossa on toimintaa myös viikkottaisryhmien ulkopuolella. Yli 15 vuotiaat toimivat usein johtajina.
Vanhemmat ovat tervetulleita jakamaan omaa erityisosaamista, leireilemaan tai vaikka ohjaamaan omaa ryhmää.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kuva: Suomen partiolaiset/Joel Forsman